top of page
logo cosmo belo.png

ПОДАРУВА

Cosmo подготви подароци по повод отворањето на реновираната Cosmo парфимерија во Skopje City Mall.

Регистрирајте се и станете потенцијален добитник на Cosmo подарок!

За да учествувате, внесете го
вашиот e-mail тука:

GIVEAWAY

Успешна регистација

Добитниците на подароците ќе бидат избрани на 09.11 (Среда) по случаен избор и контактирани на mail-от со кој учестувале на Giveaway-от.


Се гледаме во нова, реновирана
Cosmo парфимерија
во Skopje City Mall
на 9-ти Ноември!

bottom of page