top of page

БЛЕСНИ
ВО ПОЛН СЈАЈ

Чувствувајте се убаво во својата кожа.
Бидете најдобрата верзија од самите себе.
Бидете уникатни и единствени.

  • Instagram
  • Facebook
Body Cream

Леток
за месец Септември

"Специјално за вас, направивме селекција на вашите омилени производи кои овој месец ќе можете да ги купите по одлични намалени цени"

Cream Smear
Letok Septemvri.jpg

Olivia Walker

Editor in Chief

Dan Mitchell 

Assistant Manager

Tess Andersen

Art Director

Noah Patterson

Programming Editor

bottom of page