top of page

10-ти роденден Cosmo - City MallУбавите моменти се уште поубави кога се слават заедно!


COSMO City Mall слави роденден заедно со вас.

Од 30 септември до 4 октомври дојдете и откријте ги роденденските акции кои ги подготвивме специјално за вас.


Намалувања до 50% на цели брендови, многу подароци и изненадувања.


Се гледаме во COSMO City Mall
3,238 views0 comments

Comentários


bottom of page