top of page

Акција само за
корисниците на
Телеком МК апликацијата.

Изберете секогаш најдобар парфем, козметика или шминка во Cosmo
-10% на селективни брендови парфеми,

козметика и шминка

Попустот важи само за артикли кои не се на друга акција.

0-02-05-3ab410f417562297d3d04d994133f2fed56f357006f071e7080bd24ed6b46df1_8dc1b47.jpg
bottom of page