top of page

НОВИ

Акции

A4_Brochure_Cover_Mockup_1.jpg

COSMO

Mагазин

Catalog-Magazine-Free-Mockup-Presentation_edited.png
COSMO beauty belo FINAL logo-01.png
ул.Даме Груев бр.5 | Градски Ѕид
Закажете го вашиот термин

 
072 86 86 86
 
Grainy Surface
natural makeup.png
shutterstock_2018302667.png

Иако пред нас е последното поглавје, во секое
декемвриско издание наздравуваме за изминатата
година. Покрај сите успеси, ги славиме и препреките
кои биле на патот оваа година – секоја коцка од
сложувалката е подеднакво важна. Време е да ги
завршите ги сите планови и обврски и Новата година
да ја започнете со свежи идеи.
Ова е и најмагичниот период од годината. Украси,
декорации, светилки, музика, подароци, насмевки на
секоја страна... Без разлика дали празниците ќе ги
поминете во домот или на патување, вашиот COSMO
магазин ве следи во чекор и е тука да ви помогне при
изборот на совршениот make up look, парфем или
подарок.
Ве оставаме во добро здравје до следната година,
каде нè чекаат нови предизвици... И секако уште
многу испишани страни и споделени моменти заедно.
CHEERS за новите почетоци!

logo cosmo belo.png
Catalog-Magazine-Free-Mockup-Presentation.png

Sparkling all
around you.

МАГАЗИН

thoo5.png
thoo4.png
thoo3.png
thoo 1.png
thoo6.png
thoo 2.png

Must have

ПРОИЗВОД

BLACK OPIUM
by YVES SAINT LAURENT

5842a0dca6515b1e0ad75af5.png
BO_LE PARFUM 3_3.jpg
BO_LE PARFUM 5_2.jpg
COSMO МАГАЗИН
Natural Beauty

Follow us!

СЛЕДЕТЕ НÈ

на нашите социјални мрежи

Бидете секогаш во тек со сите

актуелни акции, намалувања, промоции и новитети

во нашите дрогерии

  • Instagram
  • Facebook
3D Shape
bottom of page