top of page
Grey Limbo

Cosmo - Зебра центарСкопје

Ул. Васил Ѓоргов бр.16, Скопје
Тел. 070 299 507


Работно време:
Понеделник - Сабота
| 09:00 до 22:00 ч.

Недела и државен празник | 10:00 - 20:00 ч.

Верски празник | 09:00 - 22:00 ч.

Cosmo - Skopje City Mall, Скопје

Ул. Љубљанска, број 4, Скопје; Локал 119
Тел. 071 371 278


Работно време:

Понеделник - Сабота | 10:00 до 22:00 ч.

Недела и државен празник | 10:00 - 20:00 ч.

Верски празник | 10:00 до 22:00 ч.

Cosmo - Lisa центар, Скопје

Бул. Видое Смилевски Бато бр.8, Скопје
Тел. 070 279 156


Работно време:

Понеделник - Сабота | 09:00 до 21:30 ч.

Недела и државен празник | 10:00 - 20:00 ч.

Верски празник | 09:00 - 21:30 ч.

Cosmo - East Gate Mall, Скопје

Ул. Беласица бр.2
Приземје
Тел.  070 251 741


Работно време:

Понеделник - Сабота | 10:00 до 22:00 ч.

Недела и државен празник | 10:00 - 20:00 ч.

Верски празник | 10:00 до 22:00 ч.

Cosmo - Diamond Mall, Скопје

Ул. Jордан Мијалков Бр.31, Скопје
Тел. 071 353 602


Работно време:

Понеделник - Сабота | 10:00 до 22:00 ч.

Недела и државен празник | 10:00 - 20:00 ч.

Верски празник | 10:00 до 22:00 ч.

Cosmo - Kуманово

Ул. Маршал Тито бб, Куманово
Тел. 071 340 963 


Работно време:

Понеделник - Сабота | 08:00 до 22:00 ч.

Недела и државен празник | Неработен ден
Верски празник | 08:00 до 22:00 ч.

Cosmo - Palma Mall Тетово

Ул. Скопски Пат бр. 8
Тел. 072 827 654


Работно време:

Понеделник - Сабота | 10:00 до 22:00 ч.

Недела и државен празник | 10:00 до 20:00 ч.

Makeup Brushes

НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ ВО 2024г.
Согласно со Законот за празниците на Република Северна Македонија
(Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07) во 2024
 година неработни денови се:

 • 01 јануари (понеделник), Нова Година,

 • 07 јануари (недела), Божик,  првиот ден на Божик според православниот календар, односно 08 јануари (понеделник) е неработен ден,

 • 06 мај (понеделник), Велигден, вториот ден на Велигден според православниот календар,

 • 10 април (среда), Рамазан Бајрам,  првиот ден на Рамазан Бајрам,

 • 01 мај (среда), Ден на трудот

 • 24 мај (петок) „Св. Кирил и Методиј“- Ден на сесловенските просветители,

 • 02 август (петок), Ден на Републиката,

 • 8 септември (недела), Ден на независноста, односно 09 септември (понеделник) е неработен ден

 • 11 октомври (петок), Ден на народното востание,

 • 23 октомври (среда), Ден на македонската револуционерна борба

 • 8 декември (недела), “Св. Климент Охридски”, односно 09 декември (понеделник) е неработен ден.

bottom of page