top of page

МАСКАРА - за истакнати очи

Совршената маскара ќе ги истакне вашите очи и ќе го направи вашиот поглед заводлив. На пазарот има широка палета на маскари со најразлични карактеристики. На вас останува да ја изберете маскарата кој најмногу одговара на вашите лични потреби.

139 views0 comments

コメント


bottom of page